Køkkenet

Mad med masser af kærlighed
Et måltid er meget mere end mad. På Hospice Sydvestjylland er det også samvær, hygge og fælles oplevelser.
 
Lækre anretninger og små portioner
Mange med alvorlig sygdom formår ikke at spise ret meget. Derfor lægger vi stor vægt på at tillave maden, så den er tilpasset den enkelte patients ønsker- og servere den i små og indbydende portionsskåle og glas. Så kan livretten ofte trodse kvalme og madlede, og der ryger en ekstra bid ned. 
 
Køkkenpersonalet står også for en række arrangementer og festmåltider- som julefrokost, Sct. Hansaften, sønderjysk kaffebord og ålegilde- ofte ledsaget af levende musik. Derudover juleøl der bliver frigivet på hospice, vaffeldag om vinteren og isbod i sommerperioden.
 
Pårørende kan mod betaling spise med ved alle måltider. Det er dog ikke muligt at tilbyde specialkost til pårørende, der spiser med.
 
Herunder ses billede af køkkenpersonalet
køkkenpersonalet